Transparent LogoLogo
  • Home
  • Lunch
  • Diner
  • Wijnen
  • Zakelijk
  • Chef aan huis
  • Vacatures
  • Contact
  • RESERVEER NU
  • Facebook
  • Instagram

Diner

woerden gare pompidou defensieeiland station frans culinair tarte tatin steak tartare fijnste franse restaurant 2019
Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair
woerden gare pompidou defensieeiland station frans culinair tarte tatin steak tartare fijnste franse restaurant 2019

Entrées

ENTRECOTE FUMÉ

13,5
auberginecrème | pompoenpitten | cornichons

OESTERS

16
half dozijn | zacht | ziltig | sjalot | citroen | azijn

SAUMON FUMÉE

14,5
gerookte zalm | ingelegde groenten

SALADE LENTILLES & OEUF POCHÉ

13,5
tuinbonen | ei | blauwe kaas | rode ui

RILLETTES DE LA MAISON

11
grove mousse van vlees | mosterd | cornichons | toast

BISQUE

9,5
gevulde schaaldierensoep | venkel

SOUPE DU JOUR

7,5
vraag naar de soep van de dag

Hoofdgerechten

MAGRET DE CANARD A L’ORANGE

23
Hollandse eendenborst | sinaasappel

COQ AU VIN

21
kip | rode wijn | knoflook

SUCADE DE BŒUF

22
zacht gestoofde sucade | gebraisseerd | gekarameliseerde zilverui

PÊCHE DU JOUR

Dagprijs
visvangst van de dag

SCHOLFILET GRATINÉ

24
kruidencroute | antiboise

MÉDAILLON DE CHOU ROUGE

19
sinaasappel | rode kool | Tomme | pommes amandes | vegetarisch

FRUITS DE MER

JUIZETTE LA RÊVEUSE

16 | 22
zacht | ziltig | 6 - 9 oesters

COQUILLES

17 | 31
citrus | jambon | spinazie

LES CLASSIQUES

CÔTE DE BOEUF GRILLÉE

67,5
voor 2 pers. | gegrild | sauce béarnaise

TOURNEDOS

33
Rietvelder rund | au beurre

STEAK TARTARE

24
180 gram | ui | cornichons | aan tafel bereid | ook heerlijk om met z’n tweeën te delen als voorgerecht.

FONDUE DE FROMAGE

17
baguette | vegetarisch | crudités supplement: plateau de charcuterie 9 avec fromage bleu 4,5

TOURNEDOS ROSSINI

36
Rietvelder rund | au beurre | eendenleverterrine

TARTE TATIN

19
voor 2 personen | Calvados | crème fraîche | wijntip Rivesaltes | supplement: vanille roomijs 2 p.p. | à la minute bereid | bereidingstijd 20 min

Desserts

ASSORTIMENT DE FROMAGES

14
Franse kazen | blauw | wit | rood | wijntip Sauternes

TARTELETTE AUX NOIX

9
karamel | diverse gebrande noten | vanilleijs

CRÈME BRÛLÉE

9
klassiek | vanille | wijntip Rivesaltes

TARTELETTE AU CITRON

8
vanilleijs | meringue

BLANC MANGER & FRAISES

8
amandelpudding | aardbeien

5-GANGEN MENU

5-GANGEN PROEVERIJ MENU

47
Kies vijf gerechten van de menukaart. Te bestellen tot 20.00 uur.

PLATS D’ACCOMPAGNEMENT

OLIVES

3,5

BAGUETTE

4,75
beurre

POMMES FRITES

4,75
mayonaise

SALADE

4,5
verte

GRATIN

4,75
aardappel | kaas

Dessertwijnen

RIVESALTES

5
wit | amberkleurig, zoet met een fijn zuurtje

SAUTERNES

6
wit | volle smaak van tropisch fruit en een citruszuurtje

FLOC DE GASCOGNE

6
rood | krachtig, vol fruit en heerlijk zoet

BANYULS

6,5
krachtig, vol zoet, bouquet van pruimen en rozijnen

COLHEITA KOPKE

9
rood | volle smaak van gedroogde abrikozen en karamel

LBV KOPKE 8,5

8,5
rood | verfijnde smaak van donkere pruimen en bramen
  • Home
  • Lunch
  • Diner
  • Wijnen
  • Zakelijk
  • Chef aan huis
  • Vacatures
  • Contact
  • RESERVEER NU
  • Facebook
  • Instagram
Go To Top