Entrées
ENTRECOTE FUMÉ
13,5
auberginecrème | pompoenpitten | cornichons
OESTERS
16
half dozijn | zacht | ziltig | sjalot | citroen | azijn
SAUMON FUMÉE
14,5
gerookte zalm | ingelegde groenten
SALADE LENTILLES & OEUF POCHÉ
13,5
tuinbonen | ei | blauwe kaas | rode ui
RILLETTES DE LA MAISON
11
grove mousse van vlees | mosterd | cornichons | toast
BISQUE
9,5
gevulde schaaldierensoep | venkel
SOUPE DU JOUR
7,5
vraag naar de soep van de dag
Hoofdgerechten
MAGRET DE CANARD A L’ORANGE
23
Hollandse eendenborst | sinaasappel
COQ AU VIN
21
kip | rode wijn | knoflook
SUCADE DE BŒUF
22
zacht gestoofde sucade | gebraisseerd | gekarameliseerde zilverui
PÊCHE DU JOUR
Dagprijs
visvangst van de dag
SCHOLFILET GRATINÉ
24
kruidencroute | antiboise
MÉDAILLON DE CHOU ROUGE
19
sinaasappel | rode kool | Tomme | pommes amandes | vegetarisch
FRUITS DE MER
JUIZETTE LA RÊVEUSE
16 | 22
zacht | ziltig | 6 - 9 oesters
COQUILLES
17 | 31
citrus | jambon | spinazie
LES CLASSIQUES
CÔTE DE BOEUF GRILLÉE
67,5
voor 2 pers. | gegrild | sauce béarnaise
TOURNEDOS
33
Rietvelder rund | au beurre
STEAK TARTARE
24
180 gram | ui | cornichons | aan tafel bereid | ook heerlijk om met z’n tweeën te delen als voorgerecht.
FONDUE DE FROMAGE
17
baguette | vegetarisch | crudités supplement: plateau de charcuterie 9 avec fromage bleu 4,5
TOURNEDOS ROSSINI
36
Rietvelder rund | au beurre | eendenleverterrine
TARTE TATIN
19
voor 2 personen | Calvados | crème fraîche | wijntip Rivesaltes | supplement: vanille roomijs 2 p.p. | à la minute bereid | bereidingstijd 20 min
Desserts
ASSORTIMENT DE FROMAGES
14
Franse kazen | blauw | wit | rood | wijntip Sauternes
TARTELETTE AUX NOIX
9
karamel | diverse gebrande noten | vanilleijs
CRÈME BRÛLÉE
9
klassiek | vanille | wijntip Rivesaltes
TARTELETTE AU CITRON
8
vanilleijs | meringue
BLANC MANGER & FRAISES
8
amandelpudding | aardbeien
5-GANGEN MENU
5-GANGEN PROEVERIJ MENU
47
Kies vijf gerechten van de menukaart. Te bestellen tot 20.00 uur.
PLATS D’ACCOMPAGNEMENT
OLIVES
3,5BAGUETTE
4,75
beurre
POMMES FRITES
4,75
mayonaise
SALADE
4,5
verte
GRATIN
4,75
aardappel | kaas
Dessertwijnen
RIVESALTES
5
wit | amberkleurig, zoet met een fijn zuurtje
SAUTERNES
6
wit | volle smaak van tropisch fruit en een citruszuurtje
FLOC DE GASCOGNE
6
rood | krachtig, vol fruit en heerlijk zoet
BANYULS
6,5
krachtig, vol zoet, bouquet van pruimen en rozijnen
COLHEITA KOPKE
9
rood | volle smaak van gedroogde abrikozen en karamel
LBV KOPKE 8,5
8,5
rood | verfijnde smaak van donkere pruimen en bramen