Beste culinaire reiziger,
Fijn om jouw culinaire reizen te mogen organiseren. Vanaf Gare Pompidou reis je altijd veilig en nu ook met enkele maatregelen van het RIVM. Deze staan onderaan deze pagina. Wil je alvast voorgenieten? Klik dan hier voor de menu's. A bientôt!

MAAK AVONTUURLIJKE CULINAIRE WIJNREIZEN

Vanaf Perron 1 ga je avontuurlijke wijnreizen maken. We reizen op drie avonden van noord, naar het midden en eindigen in het zuiden van Frankrijk. Je eet heerlijke gerechten die passen bij wat je in het glas geschonken krijgt.

Gastheer en reisleider is wijnkenner en sommelier Michiel de Graaf. Op een ontspannen manier gaat je genieten van en leren over het prachtige wijnland Frankrijk.

De data van de drie avonden worden binnenkort bekend gemaakt. Tijdens de avonden krijg je circa 8 verschillende wijnen te proeven, iedere keer in de hoeveelheid van een proefglas.

Wijnreis van drie avonden: per avond 8 proefwijnen en een bijpassend menu: 165

MAAK EEN CULINAIRE REIS MET DE BEAUJOLAIS PRIMEUR OOGST - 19 NOVEMBER 2020
Altijd weer een verrassing: hoe zou de beaujolais dit jaar smaken? 2020 is een mooi wijnjaar met een perfecte balans in regenachtige en zonnige dagen. Voordat jij de primeur in je glas krijgt, hebben wij 'm al voorgeproefd en er een heerlijk menu bij bedacht. Dus stap 19 november in de Beaujolais-trein en geniet van je culinaire reis. A bientôt!

FRANSE RESTAURANTDAGEN 20 - 29 NOVEMBER
Ook dit jaar worden weer de Franse Restaurantdagen georganiseerd in de laatste week van november. De beste Franse restaurants in Nederland doen hier aan mee. Dus ook Gare Pompidou. Geniet van een heerlijk klassiek Frans menu. Vanaf 1 oktober kun je officieel jouw tafel reserveren. Maar natuurlijk kun je nu al je tafel veilig stellen. A bientôt!

VIER KERST IN DE ORIËNT EXPRESS
De Oriënt Express wordt op dit moment helemaal gepoetst en klaar gemaakt om voor te rijden tijdens de Kerst bij Gare Pompidou. Samen met jou maken wij er sfeervolle dagen van als afsluiting van dit tumultueuse jaar.

Terwijl de Oriënt Express wordt klaar gemaakt, zijn wij druk bezig met het bedenken van verrassende Kerstmenu's. We houden je daar natuurlijk van op de hoogte.

Net zoals voorgaande jaren ben je van harte welkom op:
-- Kerstavond - Diner
-- 1e Kerstdag Lunch - Diner
-- 2e Kerstdag Lunch - Diner

Reserveer tijdig jouw zitplaatsen of coupé. A bientôt!

VERRAS JEZELF MET EEN CULINAIRE REIS VANAF GARE POMPIDOU
Er is altijd wat bijzonders te beleven bij Gare Pompidou. Culinair of tijdens een feestelijk evenement. Hou deze pagina in de gaten, of volg Gare Pompidou op Facebook en Instagram. A bientôt!