GENIETEN VAN VERSE MOSSELEN EN EEN POTJE PETANQUE
Het is een echte Gare Pompidou-traditie geworden. Op 13 september ga je genieten van heerlijke verse mosselen. Tussendoor speel je een relaxed en natuurlijk competitief potje petanque. Neem jij je eigen 'boules' mee, of zullen wij die alvast voor je oppoetsen? Zet alvast zondag 13 september in je agenda en reserveer alvast je tafel.

MAAK EEN CULINAIRE WIJNREIS
Schuif aan voor een bijzondere wijnreis vanaf Gare Pompidou. Proef de heerlijkste wijnen uit o.a. de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc en Champane-streek. Leer de typische kenmerken van deze wijnen kennen. Zodat jij straks vol overtuiging de juiste wijn bij het juiste gerecht weet te kiezen. We geven je nog door wanneer in oktober de wijnproeverij wordt gehouden. A bientôt!

MAAK EEN CULINAIRE REIS MET DE BEAUJOLAIS PRIMEUR OOGST
Altijd weer een verrassing: hoe zou de beaujolais dit jaar smaken? 2020 is een mooi wijnjaar met een perfecte balans in regenachtige en zonnige dagen. Voordat jij de primeur in je glas krijgt, hebben wij 'm al voorgeproefd en er een heerlijk menu bij bedacht. Dus stap 19 november in de Beaujolais-trein en geniet van je culinaire reis. A bientôt!

VERRAS JEZELF MET EEN CULINAIRE REIS VANAF GARE POMPIDOU
Er is altijd wat bijzonders te beleven bij Gare Pompidou. Culinair of tijdens een feestelijk evenement. Hou deze pagina in de gaten, of volg Gare Pompidou op Facebook en Instagram. A bientôt!