PLATEAU DE PARIS
EEN CULINAIRE WANDELING DOOR PARIJS
17,5
RESERVEREN WORDT AANGERADEN
gerookte zalm | toast brie | soupe du jour |garnalenkroket | olijven | charcuterie
Menu L'Express
TWEE GANGEN LUNCHMENU
27,5Lunch
SALADE DE SAUMON FUMÉ
14,5
gerookte zalm | peterseliedressing | mesclun
SALADE BRIE
13,5
brie | vijgen | pecannoten | vegetarisch
SALADE LENTILLES & OEUF POCHÉ
13,5
tuinbonen | ei | blauwe kaas | rode ui
SOUPE DU JOUR
7,5
vraag naar de soep van de dag
SALADE RICHE
24
entrecôte fumée | foie gras | saumon fumé | oeuf poché | rillettes maison | salade de lentilles
CROQUETTES AUX CREVETTES
10,5
zes garnalenkroketjes | mosterdmayonaise
Le Pain
PAIN & BRIE
9,5
pecannoten | vijgen | vegetarisch
Pain & SAUMON FUMÉ
11,5
gerookte zalm | salade | ingelegde groenten
PAIN & ENTRECÔTE FUMÉE
9,5
truffelmayonaise | cornichons
CROQUE MADAME
11
Gruyère | jambon | béchamel | ei
CROQUE POMPIDOU
13
brie | rillettes | abricots | cornichons
Entrée
SAUMON FUMÉ
14,5
gerookte zalm | ingelegde groenten
ENTRECOTE FUMÉ
13,5
auberginecrème | pompoenpitten | cornichons
COQUILLES
16
citrus | jambon | spinazie
STEAK TARTARE
13,5
ui | cornichons | mosterd
Hoofdgerechten
STEAK TARTARE
25
ui | cornichons | mosterd | pommes frites
TOURNEDOS
28
Rietvelder rund | au beurre | suppl. eendenlever 8
PÊCHE DU JOUR
Dagprijs
visvangst van de dag
SUCADE DE BŒUF
22
zacht gestoofde sucade | gebraisseerd | gekarameliseerde zilverui
Desserts
ASSORTIMENT DE FROMAGES
14
Franse kazen | blauw | wit | rood | wijntip Sauternes
TARTELETTE AU CITRON
8
vanilleijs | meringue
TARTELETTE AU NOIX
9
karamel | diverse gebrande noten | vanilleijs
CRÈME BRÛLÉE
9
klassiek | vanille | wijntip Rivesaltes
BLANC MANGER & FRAISES
8
amandelpudding | aardbeien
VOYAGES DES VINS
REIS DOOR DÉ WIJNGEBIEDEN VAN FRANKRIJK
glas Crémant d’ Alsace | een glas wit | een glas rosé/wit | een glas rood | heerlijke warme en koude gerechtjes
HALVE GLAZEN 35,5 p.p. - HELE GLAZEN 45,5 p.p.