Transparent LogoLogo
  • Home
  • Lunch
  • Diner
  • Wijnen
  • Zakelijk
  • Chef aan huis
  • Vacatures
  • Contact
  • RESERVEER NU
  • Facebook
  • Instagram

Lunch

Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair
Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair
Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair

PLATEAU DE PARIS

EEN CULINAIRE WANDELING DOOR PARIJS

17,5
RESERVEREN WORDT AANGERADEN gerookte zalm | toast brie | soupe du jour |garnalenkroket | olijven | charcuterie

Menu L'Express

TWEE GANGEN LUNCHMENU

27,5

Lunch

SALADE DE SAUMON FUMÉ

14,5
gerookte zalm | peterseliedressing | mesclun

SALADE BRIE

13,5
brie | vijgen | pecannoten | vegetarisch

SALADE LENTILLES & OEUF POCHÉ

13,5
tuinbonen | ei | blauwe kaas | rode ui

SOUPE DU JOUR

7,5
vraag naar de soep van de dag

SALADE RICHE

24
entrecôte fumée | foie gras | saumon fumé | oeuf poché | rillettes maison | salade de lentilles

CROQUETTES AUX CREVETTES

10,5
zes garnalenkroketjes | mosterdmayonaise

Le Pain

PAIN & BRIE

9,5
pecannoten | vijgen | vegetarisch

Pain & SAUMON FUMÉ

11,5
gerookte zalm | salade | ingelegde groenten

PAIN & ENTRECÔTE FUMÉE

9,5
truffelmayonaise | cornichons

CROQUE MADAME

11
Gruyère | jambon | béchamel | ei

CROQUE POMPIDOU

13
brie | rillettes | abricots | cornichons

Entrée

SAUMON FUMÉ

14,5
gerookte zalm | ingelegde groenten

ENTRECOTE FUMÉ

13,5
auberginecrème | pompoenpitten | cornichons

COQUILLES

16
citrus | jambon | spinazie

STEAK TARTARE

13,5
ui | cornichons | mosterd

Hoofdgerechten

STEAK TARTARE

25
ui | cornichons | mosterd | pommes frites

TOURNEDOS

28
Rietvelder rund | au beurre | suppl. eendenlever 8

PÊCHE DU JOUR

Dagprijs
visvangst van de dag

SUCADE DE BŒUF

22
zacht gestoofde sucade | gebraisseerd | gekarameliseerde zilverui

Desserts

ASSORTIMENT DE FROMAGES

14
Franse kazen | blauw | wit | rood | wijntip Sauternes

TARTELETTE AU CITRON

8
vanilleijs | meringue

TARTELETTE AU NOIX

9
karamel | diverse gebrande noten | vanilleijs

CRÈME BRÛLÉE

9
klassiek | vanille | wijntip Rivesaltes

BLANC MANGER & FRAISES

8
amandelpudding | aardbeien

VOYAGES DES VINS

REIS DOOR DÉ WIJNGEBIEDEN VAN FRANKRIJK

glas Crémant d’ Alsace | een glas wit | een glas rosé/wit | een glas rood | heerlijke warme en koude gerechtjes HALVE GLAZEN 35,5 p.p. - HELE GLAZEN 45,5 p.p.
  • Home
  • Lunch
  • Diner
  • Wijnen
  • Zakelijk
  • Chef aan huis
  • Vacatures
  • Contact
  • RESERVEER NU
  • Facebook
  • Instagram
Go To Top