Transparent LogoLogo
  • Home
  • Lunch
  • Diner
  • Wijnen
  • Zakelijk
  • Kreeftmaand
  • Groepen
  • Vacatures
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram

Lunch

Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair
Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair
Gare Pompidou steak tartare franse keuken cuisine Française defensie eiland woerden treinstation perron 1 bar loket gastvrijheid service kwaliteit Tour de France Culinair

Menu L'Express

TWEE GANGEN LUNCHMENU

29,5

Lunch

SALADE DE SAUMON FUMÉ

14,5
gerookte zalm | peterseliedressing | mesclun

SALADE BRIE

13,5
brie | vijgen | pecannoten | vegetarisch

SALADE DE BETTERAVES ET CHÈVRE

14
geitenkaas | appel \ pecannoten | balsamico | salade rode biet

SALADE CHARCUTERIE

13,5
cornichons | grove mosterd | ingelegde rode kool

SOUPE DU JOUR

8
vraag naar de soep van de dag | vegetarisch

SALADE À LA LYONNAISE

14
lardons van spek | gepocheerd ei | croutons

CROQUETTES AUX CREVETTES

14,5
huisgemaakte garnalenkroketjes | mosterdmayonaise

BROODJES

PAIN & BRIE

10,5
pecannoten | vijgen | vegetarisch

PAIN & SAUMON FUMÉ

12,5
gerookte zalm | salade | ingelegde groenten

PAIN & ENTRECÔTE FUMÉE

10,5
zongedroogde tomaat | cornichons

PAIN & CROQUETTES

10,5
de befaamde Holtkamo croquetten | mosterd | mayonaise

EGGS BENEDICT

14,5
brioche | gepocheerd ei | sauce Hollandaise

CROQUE MADAME

13
Gruyère | jambon | béchamel | ei

FRUITS DE MER

COQUILLES

18 | 31
citrus | jambon | spinazie

JUIZETTE LA RÈVEUSE

18 | 27
zacht | ziltig | 6 - 9 oesters

CREVETTES PROVENCALES

26
gamba’s | knoflook | baguette

ENTRÉE

SAUMON FUMÉ

15,5
gerookte zalm | ingelegde groenten

ENTRECOTE FUMÉ

14
auberginecrème | pompoenpitten | cornichons

COQUILLES

18
citrus | jambon | spinazie

STEAK TARTARE

14
ui | cornichons | mosterd

HOOFDGERECHTEN

STEAK TARTARE

25
ui | cornichons | mosterd | pommes frites

TOURNEDOS

33
Rietvelder rund | au beurre

PÊCHE DU JOUR

Dagprijs
visvangst van de dag

FLAN DE PATATES DOUCES

20
zoete aardappel | ratatouille | roquefort

DESSERTS

ASSORTIMENT DE FROMAGES

15
Franse kazen | blauw | wit | rood | wijntip Sauternes

TARTELETTE AU CITRON

9
vanilleijs | meringue

ECLAIR VANILLE ET FRAMBOISE

9
mousse | framboos | sorbetijs

CRÈME BRÛLÉE

9
klassiek | vanille | wijntip Rivesaltes

GATEAU DE FRAISES ET GLACE L’ESTRAGON

9
aardbeientaartje | dragonijs

VOYAGES DES VINS

REIS DOOR DÉ WIJNGEBIEDEN VAN FRANKRIJK

glas Crémant d’ Alsace | een glas wit | een glas rosé/wit | een glas rood | heerlijke warme en koude gerechtjes HALVE GLAZEN 38,5 p.p. - HELE GLAZEN 49,5 p.p.

HIGH TEA DE PARIS

MET THEE OF BUBBELS*

24,5 p.p | 29,5 p.p*
muffins | scones | geslagen room | heerlijke broodjes | Franse appeltaart | bonbons en meer | tijdsduur: circa 1,5 uur | alleen op zondag | door de week vanaf 8 personen
  • Home
  • Lunch
  • Diner
  • Wijnen
  • Zakelijk
  • Kreeftmaand
  • Groepen
  • Vacatures
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram
Go To Top