


ENTRÉE
CANARD
12
eendenham | gerookt | sinaasappel
CEVICHE
14
makreel | venkel | salade
SALADE LENTILLES
9
gepocheerd ei | linzen | tomaat | vegetarisch
RILETTES
13
zalm | croutons | ingelegde groenten
ENTRECOTE FUMÉ
12
gerookt | mayonaise | cornichons | sjalot
CHOUX-FLEUR
7
bloemkoolsoep | spekjes | amandel | vegetarisch
MENU DU JOUR
ENTRÉE & PLAT ………………………….. 24
PLAT & DESSERT …………………………. 24
TOUR DU JOUR ……………………………. 32
HOOFDGERECHTEN
TOURNEDOS 200 gr
27
Rietvelder rund | au beurre
TOURNEDOS ROSSINI 200 gr
36
Rietvelder rund | au beurre | eendenlever
BOUILLABAISSE
26
rijke visstoof | rouille | croutons
COQ AU VIN
20
kip | rode wijn | garnalen | knoflook
JOUE DE VEAU
14 | 23
kalfswang | aardappel | peterselie
DAUBE DE BOEUF
13 | 22
runderstoof | rode wijn | chocolade
QUICHE VÉGÉTARIENNE
18
spinazie | geitenkaas | pistou
QUENELLES KABELJAUW
13 | 19
schaaldierensaus | Hollandse garnalen
FRUITS DE MER
PETIT PLAT
24GRAND PLATEAU
45OESTERS
8 | 15 | 22
peper | citroen | azijn | 3 - 6 - 9 stuks
LANGOUSTINES
16
gegratineerd | peterselie | limoen
MOSSELEN
15
gegratineerd | rouille
DEMI HOMARD
29
halve kreeft | mayonaise
DESSERTS
CRÈME BRÛLÉE
7MACARON
9
chocolade
PETIT PATISSERIE
4
bonbon | macaron
ASSORTIMENT DE FROMAGES
14
assortiment Franse kazen | blauw | wit | rood
TARTE TATIN
16
Calvados | crème fraîche | voor 2 personen *
*bereidingstijd 20 min.
GENIET VAN JE CULINAIRE REIS EN JOUW REISGEZELSCHAP
LE BAR
CHARCUTERIE
14
fijne Franse vleeswaren | ingelegde groenten
CAMEMBERT
8
oven | tijm | vijgen | croutons
OEUFS FARCI
6
gevulde eitjes | zalmeitjes
CROQUETTE DE CREVETTE
7
garnalen | rouille
CROQUETTE ZWEZERIK
7
zwezerik | mosterd
CONSERVEN
5
sardientjes | tomaat of tonijn | albacore | paprika*
* maak uw keuze
OLIVES
3SPÉCIALITÉS
STEAK TARTARE “RIETVELDER RUND” **
24
200 gram | ui | cornichons
**AAN TAFEL BEREID OP AUTHENTIEKE WIJZE
CÔTE DE BOEUF “RIETVELD”
58
voor 2 pers. | Rietvelder rund | sauce béarnaise
COQ AU VIN
38.50
voor 2 pers. | kip | rode wijn | knoflook
HOMARD THERMIDOR
39
500 gram | kreeft | gegratineerd| Gruyère| bechamel
PLATS D’ACCOMPAGNEMENT
BROOD
5POMMES FRITES
5
mayonaise
SALADE
5
vert
CHOUX-FLEUR
5
bloemkool | Camembert
GRATIN
5
aardappel | kaas